fbpx

Iskustva

107 thoughts on “Iskustva

 1. Василишин kaže:

  Супруга је сломила руку у делу подлактице , ближе зглобу и носила је гипс шест недеља. После је користила тинктуру, маст и мелем од гавеза радионице “ГАВЕЗ“из Сомбора по упутствима г. Ђорђа. Када је отишла на прву рехабилитациону терапију у сомборској болници су били више него изненађени позитивним стањем њене повреде. Све вежбе шаке. зглоба и руке са лакоћом је изводила док су се други пацијенти буквално знојили од муке при извођењу истих. Мојој супрузи је после скидања гипса дат лекарски савет да вежба шаку у сланој води, и ништа више!? Ниједном то није учинила него је само користила препарате “ ГАВЕЗ“ и то је свима на оделењу и рекла. Она је 1961. год. и болује и од остеопорозе тако да је то још веће чудо . Ми знамо да је њој помогло само дисциплиновано коришћење препарата “ГАВЕЗ“. Желимо да се захвалимо г. Ђорђу што нам је са својим препаратима, с божјом помоћу , заиста помогао и то несебично. Зато, нека му добри бог за његову доброту врати стоструко!!! породица Василишин у Сомбору, 28.март,2017.г.

 2. Verica Petrov kaže:

  Po preporuci moje rodjake, koja mi je dala GAVEZ-mast da probam, na moje odusevljenje, osetila sam boljitak posle dva meseca.

  Obratila sam Vam se pismom i upoznala Vas sa mojim tegobama. Naisla sam na veliko razumevanje, jer za par dana
  sam od Vas primila GAVEZ-komplet (mast, tinkturu, melem), koji me je mnogo obradovao a koji cu i dalje koristiti .

  Po datom obecanju, da cu Vam se javiti, saljem Vam najlepse pozdrave i nastojacu da Vas preparat preporucim,
  svima u mom okruzenju koji imaju slicne probleme.

  Ovu zahvalnost izrazavam i u ime moje koleginice, Erike Grahovac iz Novog Sada, koja mi je omogucila da Vam se obratim
  na ovaj nacin.
  S postovanjem Verica Petrov (74) iz Kikinde

 3. Mirslava, Niš, 06.12.2018. kaže:

  Nikad nije kasno da se javim, pa iako je prošlo 10 godina od kada sam upotrebljavala vašu tinkturu zaveza i mast gaveza. Sada imam 70 godina i puno zahvalnosti i hvale na vaše proizvode od gaveza. Znači moji čukljevi su bili veliki i bolni, svaki korak koji sam napravila bili su nepodnošljivo bolni i već sam bila odlučna da ih operišem. Međutim moja sestra koja je lekar čula je za vaše proizvode od gaveza i poslala mi je komplet i ja sam odmah prihvatila i počela po uputstvu da mažem sa tinkturom i naveće sa mašću od gaveza. Moj pokojni suprug mi je dao veliku podršku i povremeno mi je masirao stopala. Posle mesec dana osetila sam boljitak i tako sam iz meseca u mesec isto radila. Ukupno sam se sama lečila 6 meseci. Uspeh je bio čudotvoran i neverovatan. Čukljevi su se možda malo smanjili ali bol je prilikom hoda nestao. Znači evo već 10 godina ja hodam bez bolova i to u mojim godinama svako jutro idem do mojih unučića da ih čuvam i vodim u školu. Zato nikad nije kasno da se zahvalim gavezu odnosno vašim proizvodima od gaveza. Ujedno želim vam sve najbolje u novoj 2019. godini.

 4. Jovanka Filipović, 73 god. iz Sombora kaže:

  Godinama sam imala probleme sa bolovima u rukama. Doktori su mi utvrdili da imam sindrom karpal tunel a 2018. godine radili su mi operaciju na levoj i desnoj ruci u razmaku od 5 nedelja. Oporavak je išao nešto sporije zbog satanja mog organizma. Koristeći Kremu od gaveza sa eteričnim uljima za cirkulaciju olakšala sam oporavak šaka i ručnih zglobova. Uz vežbe krema je u velikoj meri doprinela oporavku. Kremu koristim svakodnevno (uveče), nemam bolove, prespavam noć, mogu da radim razne poslove koji su bili neizvodljivi zbog bolova. Gavez krema je zakon.

 5. Katarina Grajić, 22. april 2019. kaže:

  Pre dva meseca sam pala i ozbiljno istegla ligamente na desnom kolenu. Stanje se postepeno pogoršavalo, fizioterapija nije uspela da reši problem. Tako da sam završila u krevetu, nesposobna da se okrenem i pomerim, bol je bio nemilosrdan. Onda mi je drugarica donela Vaše gavez preparate da probam. Za nedelju dana istrajnog, redovnog mazanja (uglavnom tinktura i mast) moji bolovi su nestali, a sada se već potpuno normalno krećem. Od potpunog invalida do normalnog hodanja i to bez fizioterapije. Veoma sam srećna i prezadovoljna Vašim proizvodima. Kupila sam ih i mami za koleno (85 godina) i sestri koja pati od juvenilnog artritisa od 2. godine života (sada ima 41). Sestra ga maže već dve nedelje i oseća se bolje i krenula je da maži i ruke i šake i stopala. Hvala vam od srca!

 6. Miloš Filipović 74 godine, Sombor kaže:

  Medicinska dijagnoza: paralisis n. facialis stat post parlising n. facialis pariferica. Nakon medikamentnog i banjskog lečenja nije došlo do bitnijeg vidnog poboljšanja te sam uz dalju terapiju po preporuci prijatelja pokušao sa kremom od gaveza. Već nekog nekoliko tretmana stanje na mom licu se vidno poboljšalo.

 7. Vida iz Zemuna kaže:

  Jedna mala sitnica napravi ti problem za ceo život. Bilo je to davno. Mamu je bolela kičma. Čula je od jednog čoveka da je stavljao ren i da ga je prošlo. Nije pitala za postupak i to ju je koštalo mnogo. Ona je to isto uradila. Nije reagovala što ren mnogo peče. Mislila je tako mora ali se stvorila opekotina prvog stepena. Bilo je to pre 40 i više godina. To se sve više širilo i flisovalo. Sreća je što smo saznali za gavez mast i našeg dragog Đorđa. U početku nisam znala šta i gde mažem i prosto mi je bilo nezamislivo da će to proći. Pre par meseci počela sam mami da mažem okolo na ivice rane za moje divno čudo iz dana u dan rana je bivala sve manja i manja. Za nekih 5 meseci koliko dugo maže ona se prepolovila ne vlaži i stvara se novo tkivo nova koža. Mnogo sam zahvalna gospodinu Đorđu na njegovom mogu reći zlatnom gavezu.

Comments are closed.